Recenze a pár dalších věcí

2. července 2013 v 12:36 | Hotaru |  Výkecy a ostatní


Ahoj,
včera jsem dokoukala jednu doramu...
To the beautiful you, hraje v ní Minho... a jenom tak by the way, jak si to představuje být tam tak rozkošnej? Úplně mi rozházel můj bias list a to mi předtím nějak nesedl :D Když on když se usměje, tak je tak strašně k zulíbání *--*


No... o čem mluvím... kdo to dokáže nemilovat? Minho v alkoholovém opojení :D

A tady T-T
A navíc... když pláče TT^TT (né, vůbec jsem nebrečela taky)

No... ale k jádru věci, svoje pubertální pocity si radši nechám pro sebe...
Napadlo mě, že bych mohla dělat recenze na korejské (popř. japonské) doramy, filmy, whatever... Protože mě to neskutečně baví :D Jak koukat na ty věci, tak cpát svůj názor ostatním :D Takže přibude nová rubrika a Hotaru začne recenzovat >:DD



A druhá věc...
Začnu konečně přidávat kapitolovku Broken Butterfly, fandom Shinee... Myslím, že dneska bych mohla přidat něco jako recenzi (jak se to jmenuje??? Nechce se mi to jít googlit)... prostě říct o co go a tak :D

A taky by dneska nebo zítra mohla přibýt první recenze :D


Nemohla jsem si to odpustit :D
 


Komentáře

1 Dena Hviezdička Dena Hviezdička | Web | 2. července 2013 v 12:43 | Reagovat

Takže ďalší zamilovaný človek na tejto planéte :-D.

2 Kyuu Kyuu | 2. července 2013 v 23:32 | Reagovat

áááááááááá..hned mi dej stránku, kde si to viděla!!!! :3333 já Minha zbožňuju!!! je mým nejoblíbenějším členem SHINee <3 <3! takže to musím vidět! a jen už z toho gifu jsme měla na kahánku! T_T já chci vědět co se tam stalo! :D

Jinak první a poslední gifky....Oh my Jashin!!!!!!!! já se asi rozteču *///////////* on je sexy *q*

3 Kyuu Kyuu | 3. července 2013 v 0:21 | Reagovat

jéééé ^^ to je hezký co si o mě napsala :D ale jak si usoudila, že jsme sympatická a strašně milá?? :D :D :D to mi teda vysvětli :D

OMG! děkuji moc! zejtra se pustím do brutálního stahování (i když teď pořád stahuju videa..jako live vystoupení a nějaká další) skoro všech skupin, které znám a chci poznat :D :D zatím mám staženo jen B.A.P, Block B, BigBang, BTOB, Super Junior, U-KISS a SHINee...a to mě ještě hooodně skupin čeká! :D chudák mu notebůček :D :D <3

jestli si brečela jak ževla, já budu řvát jak slon :D TT_TT já jsem strašná cíťa...brečím u všeho...i u Anime jsme vždy řvala, když někdo umřel...niee! ale bude to s Minhem tutoš dokonalý :3 <3

4 Nataly ^^ Nataly ^^ | Web | 3. července 2013 v 14:34 | Reagovat

Omo!.. hovoríš mi priamo z duše!! :D Ja práve pozerám doramu To The Beautiful You a ešte mi chýbajú dva diely, tak sťahujem..nech si to môžem dopozerať :) Je to úžasná dorama, mne sa veľmi páči.. ^^ Tiež som doteraz Minha nejako..éé.. ignorovala :D alebo skôr..nejako som mu nevenovala pozornosť.. A teraz si nadávam.. Bože, ako to že som si nevšimla, aký je sexy?.. Uhhhm.. a to jeho telo!.. :D Tiež sa dostal do môjho bias listu a ani neviem ako.. Keď on je v tej dorame taký úžasný, že si nemôžem pomôcť xDD

5 beepinka beepinka | Web | 3. července 2013 v 23:04 | Reagovat

Bože ta druhá animace,kde pláče..chce se mi brečet když to vidím o.o! vsadím se,že bych taky brečela :D !,kdyych to viděla=D!
no..jinak já moc doramy nesjíždím..prakticky vůbec,ale ráda si celkem o nich něco přečtu =) Dorama,kterou mám rozkouknanou je Ouran =)

6 Yasuko-chán Yasuko-chán | Web | 4. července 2013 v 13:13 | Reagovat

Ježiiš, malej:'D:O
Radši se na to koukat nebudu!:D
stačí mi, že teď brečím u Clannadu:'D
..
přidávej přidávej:3

7 Barica Barica | E-mail | Web | 10. července 2013 v 18:26 | Reagovat

Mám to úplně stejně. Po TTBY jsem si Minha totálně zamilovala (předtím jsem velice povrchně milovala jen jeho nohy.) :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
.
TOPlist
Follow on Bloglovin

since 1.6. 2013